Om materialdagen

 

 

Materialdagen 2012 vil være den fjerde i rekken av materialdager som i 2009 startet med å være kun en dag, men nå har gått over til å foregå over to, og arrangeres av 3. årskull ved Materialteknologi på NTNU.

 

Dette arrangementet er til for å skape en bro mellom studenter som studerer materialteknikk, og bedrifter som kan dra nytte av disse studentene. Dette arrangerementet treffer et bredt spekter med studenter innenfor kjemi, fysikk og matematikk, produktutvikling og produksjon, nanoteknologi og materialteknologi, som alle har muligheten til å fordype seg innenfor materialer og materialteknikk.

 

På den første dagen vil det bli presentert flere foredrag av forskjellige bedrifter. Hvert foredrag tar i utgangspunktet 45 minutt, og det vil være servering av kaffe og kaker mellom hvert foredrag.

 

Den andre dagen vil området utenfor R5 være fyllt opp av stands fra de forskjellige bedriftene. Her kan du få svar på spørsmål om jobbmuligheter, sommerjobber, hvordan hverdagen er i bedriftene, med mer. Denne dagen vil også ha flere foredrag som i likhet med dagen før vil ta omtrent 45 minutter, med forfriskninger mellom hvert foredrag.

 

Ta en tur innom Materialdagen 2012s Facebook arrangement for videre oppdateringer og nyheter: http://www.facebook.com/events/361766373901038/

 

Det som skiller Materialdagen ut fra mengden av slike dager, er materialbanketten! Her får studenter og bedriftsrepresentantene mulighet til å slå av en prat under fire øyne. Mer informasjon om banketten finner du her.

 

Overskuddet fra Materialdagen går til hovedekskursjonen for 3. årskull, samt finansiere De Høylegerte, materialteknologistudentenes interesseorganisasjon, og ikke minst materialbanketten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. og 4. oktober