For Bedrifter

Materialdagen er en flott mulighet for bedrifter å komme i kontakt med studenter ved aktuelle studieretninger. Arrangementet trekker til seg studenter fra ulike sivilingeniørlinjer, blant annet materialteknologi, nanoteknologi, produktutvikling og produksjon, kjemi, og marinteknologi.

Materialdagen tilbyr bedriftene to måter å møte studentene på:

 1. Foredrag:
  Det blir to dager med mulighet for bedriftspresentasjoner. 25. – 26. september legges det til rette for at bedriftene skal få presentere seg og sine prosjekter for studentene. Foredragene blir holdt i Realfagbygget på NTNU. Hvert foredrag varer i 45 minutter med inkludert tid til spørsmål fra salen. Program med foredragsplan legges ut her.
 2. Stand:
  Den 26. september vil vrimleområdet i Realfagsbygget være et standområde. Her kan bedrifter kjøpe den standplassen de ønsker. Dette er en god mulighet til å komme i kontakt med et stort antall engasjerte studenter fra mange forskjellige relevante studielinjer ved NTNU.

Invitasjon til bedrifter: Trykk på bilde for forstørret versjon.

side 1, norsk

side 2, norsk

 • Side 1,engelsk

  side 2, engelsk

  Har dere spørsmål, eller ønsker din bedrift å komme på Materialdagen 2018? Vi ønsker å høre fra dere! Kontakt bedriftsansvarlig Sigmund Langedal Breivik: bedrift@materialdagen.no, tlf:486 02 418.